ZwitserlandEnergie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformatorGebruikelijke fabricageproc

 • vrijgavetijd:2022-06-01 03:35:11
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:575
 • Korte omschrijving:

  Zwitserland,ZwitserlandComponenten van transformatoren met olieonderdompeling,De oplossing voor het verminderen van trillingen van k

Artikel inhoud
ZwitserlandComponenten van transformatoren met olieonderdompeling,

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator,ZwitserlandParameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

ZwitserlandTransformer

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

AkureyriNameVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is,ZwitserlandTransformer en stroom, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


ZwitserlandEnergie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformatorGebruikelijke fabricageprocesmethoden in de industriePrestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

ToedieningDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


ZwitserlandEnergie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformatorGebruikelijke fabricageprocesmethoden in de industrie„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Focus op ontwikkelingZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Look van olie van gietijzeren delen

ZwitserlandHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

ZwitserlandOverige productinformatie
 • Pradera.Drie fase droge AC-transformatorVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

  Pradera.Drie fase droge AC-transformatorVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

 • Sevilla.Drie faseolie ondergedompelde regulatorUitgebreide kwaliteitsborging

  Sevilla.Drie faseolie ondergedompelde regulatorUitgebreide kwaliteitsborging

 • Santander de QuilichaoDrie fasetransformatoren 380V tot 208vOm vers bloed te injecteren

  Santander de QuilichaoDrie fasetransformatoren 380V tot 208vOm vers bloed te injecteren

 • Lorica.kgmDrie fasetransformatoren prijsDe waarde van het gebruik van normen

  Lorica.kgmDrie fasetransformatoren prijsDe waarde van het gebruik van normen

 • Corozal.Driedimensionaal model van droge transformatorWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?

  Corozal.Driedimensionaal model van droge transformatorWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?

 • Planeta RicaDroge scb10-transformatorHersenschudding en verzwakking, de houding van zakenlieden ten

  Planeta RicaDroge scb10-transformatorHersenschudding en verzwakking, de houding van zakenlieden ten

 • Guayaquil.kgmDroge testtransformatorGezamenlijke productieverlagingen van fabrikanten kunnen de tren

  Guayaquil.kgmDroge testtransformatorGezamenlijke productieverlagingen van fabrikanten kunnen de tren

 • Kunka.Droge transformatorHoe het niet roestig te maken?

  Kunka.Droge transformatorHoe het niet roestig te maken?

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!