Rudbar.Transformer apparaatKies de juiste voor verschillende kenmerken en toepassingen

  • vrijgavetijd:2022-08-11 17:14:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:585
  • Korte omschrijving:

    Rudbar.,Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaak

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase,Rudbar.Fabrikant van een Recycling box-transformator, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Rudbar.Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations,Rudbar.Omvang van droge transformatoren, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Burim.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Rudbar.Transformer apparaatKies de juiste voor verschillende kenmerken en toepassingen



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Proces van toepassingSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Rudbar.Transformer apparaatKies de juiste voor verschillende kenmerken en toepassingen



De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,Rudbar.Maximale toelaatbare temperatuur van de olie ondergedompelde transformator, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Interpretatie en observatieDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Rudbar.De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Schiedan.kgmElectrisch hydraulisch hefplatform van de liftHoe het medium voor koeling te kiezen?

    Schiedan.kgmElectrisch hydraulisch hefplatform van de liftHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • Schiedan.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftClassificatie en toepassing

    Schiedan.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftClassificatie en toepassing

  • Busia.kgmVerhoogde groenteliftHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Busia.kgmVerhoogde groenteliftHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • KisoroGenericNameTransformer in distributiekamerWat moet u weten?

    KisoroGenericNameTransformer in distributiekamerWat moet u weten?

  • weelderige bergenVolautomatisch klein hefplatformWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

    weelderige bergenVolautomatisch klein hefplatformWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

  • weelderige bergenPrijswagen voor hommelsTechnologie en promotie voor het versnellen van de verminder

    weelderige bergenPrijswagen voor hommelsTechnologie en promotie voor het versnellen van de verminder

  • Arhus.kgmHydraulische hefplatformfabriekBreed scala aan toepassingen

    Arhus.kgmHydraulische hefplatformfabriekBreed scala aan toepassingen

  • Hamburg-WandsbekElektrische zelfrijdende liftHoe de technologie te verbeteren?

    Hamburg-WandsbekElektrische zelfrijdende liftHoe de technologie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!