AzerbeidzjanType droge transformatorBedrijfsprocesparameters aanpassen

  • vrijgavetijd:2022-08-12 17:22:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:298
  • Korte omschrijving:

    Azerbeidzjan,In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformato

Artikel inhoud

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

AzerbeidzjanTransformer

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Nalut.kgmVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


AzerbeidzjanType droge transformatorBedrijfsprocesparameters aanpassen



Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %,Azerbeidzjan630 transformator voor droog type, % en % per rang.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

productiekostenDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,AzerbeidzjanDrie fasetransformatoren 100kW, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.


AzerbeidzjanType droge transformatorBedrijfsprocesparameters aanpassen



Dry type transformator bedrijf

Statistieken(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Visuele controle voor de controle van de transformator

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

AzerbeidzjanDoor een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,AzerbeidzjanPrijs van 125kva droge transformator, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Monza.Elektrische lift 8 meterWaar

    Monza.Elektrische lift 8 meterWaar

  • Monza.Volledig automatisch schaarvorkhefplatformGoed en slecht bestaan ​​naast elkaar, wat is de tre

    Monza.Volledig automatisch schaarvorkhefplatformGoed en slecht bestaan ​​naast elkaar, wat is de tre

  • Monza.Hydraulisch liftplatformGerubriceerd nieuws

    Monza.Hydraulisch liftplatformGerubriceerd nieuws

  • Monza.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringVaardigheden

    Monza.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringVaardigheden

  • Thala.kgmStaatsraster van TransformerMond-tot-mondreclame

    Thala.kgmStaatsraster van TransformerMond-tot-mondreclame

  • Hamburg-EimsbuettelMobiele kleine liftDe belangrijkste stijlkenmerken:

    Hamburg-EimsbuettelMobiele kleine liftDe belangrijkste stijlkenmerken:

  • Hamburg-EimsbuettelHefplatform vrachtwagen 16 meterU bent van harte welkom om contact op te nemen me

    Hamburg-EimsbuettelHefplatform vrachtwagen 16 meterU bent van harte welkom om contact op te nemen me

  • GaopingZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

    GaopingZelfrijdend hydraulisch hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!