SamkirNameVolledige lijst van Transformer-modellenHet probleem van beschadigd raken

  • vrijgavetijd:2022-08-12 18:20:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:145
  • Korte omschrijving:

    SamkirName,Look van olie van gietijzeren delenAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd

Artikel inhoud

Look van olie van gietijzeren delen

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

SamkirNameInspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Wiringwijze van droge transformator:

AustraliëIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Fabrikant van transformatoren

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


SamkirNameVolledige lijst van Transformer-modellenHet probleem van beschadigd raken



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens,SamkirNameIndeling van droge transformatoren, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is,SamkirNameBeeld van transformator, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Beheer van apparatuurDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,SamkirNamePrijs van droge transformator, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.


SamkirNameVolledige lijst van Transformer-modellenHet probleem van beschadigd raken



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

InstallatiewerkenHet geluid van droge transformator komt van

Hoe droge transformator te selecteren

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

SamkirNameIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Geluid bij faseuitval

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Nameiheng.Uitrusting van liftplatformsEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

    Nameiheng.Uitrusting van liftplatformsEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

  • Nameiheng.Elektrische lift van aluminiumlegeringWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

    Nameiheng.Elektrische lift van aluminiumlegeringWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

  • Dalian.Schaar hydraulische liftHoe de waaierbesturing te bepalen?

    Dalian.Schaar hydraulische liftHoe de waaierbesturing te bepalen?

  • Kotido.Transformer 10KVAnti-zuur en alkalisch

    Kotido.Transformer 10KVAnti-zuur en alkalisch

  • herlevingVaste liftDetailhandelaar

    herlevingVaste liftDetailhandelaar

  • herlevingMobiele hefplatformtruckdirect materiaal

    herlevingMobiele hefplatformtruckdirect materiaal

  • Wafangdian.kgmHydraulisch hefplatform voor mastProcedures voor kwaliteitscontrole:

    Wafangdian.kgmHydraulisch hefplatform voor mastProcedures voor kwaliteitscontrole:

  • Grosseto.Elektrische tatamiliftGezond verstand van gereedschapgebruik

    Grosseto.Elektrische tatamiliftGezond verstand van gereedschapgebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!