Badamdar.kgmWeerspanning van een transformator met 10kV-olieIjverig in onderhoud en paraatheid

  • vrijgavetijd:2022-08-12 21:31:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:66
  • Korte omschrijving:

    Badamdar.kgm,De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, en tussen de elektromagn

Artikel inhoud

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Badamdar.kgmFabrikant van omzetters

Look van olie van de radiator

ColonVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte,Badamdar.kgmHoeveel is de prijs van 250kVA box transformator, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Badamdar.kgmWeerspanning van een transformator met 10kV-olieIjverig in onderhoud en paraatheid



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

tussenpersoonDaarna klemmen we de branchpijp met je duim,Badamdar.kgmEnergietransformator 200KVA prijs, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken,Badamdar.kgmModel van de transformator, en dan trekken we het oliemonster.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Korte invoering van de nullijn van de transformator


Badamdar.kgmWeerspanning van een transformator met 10kV-olieIjverig in onderhoud en paraatheid



Dry type transformator bedrijf

Productie van veiligheidGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Badamdar.kgmFout oordeel van de transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Varna.Hydraulische lift van aluminiumlegeringGeliefd bij veel fabrikanten

    Varna.Hydraulische lift van aluminiumlegeringGeliefd bij veel fabrikanten

  • Ulanhot12 meter mobiele liftBediening voorzorgsmaatregelen

    Ulanhot12 meter mobiele liftBediening voorzorgsmaatregelen

  • Sirari.Prijs van 400KVA droge transformatorformele professional

    Sirari.Prijs van 400KVA droge transformatorformele professional

  • Yumbo.Klein hijsend mobiel platformU bent welkom om te kopen!

    Yumbo.Klein hijsend mobiel platformU bent welkom om te kopen!

  • Yumbo.3-meter hefplatform vrachtwagenWaarom de rente blijft stijgen

    Yumbo.3-meter hefplatform vrachtwagenWaarom de rente blijft stijgen

  • Xinrong.kgmVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformOp welke details moet tijdens het gebruik wor

    Xinrong.kgmVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformOp welke details moet tijdens het gebruik wor

  • Latina200 kg draagbare elektrische lifthier heeft

    Latina200 kg draagbare elektrische lifthier heeft

  • LatinaHefplatform voor het lossen van pakhuizenKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

    LatinaHefplatform voor het lossen van pakhuizenKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!