Mirzapur.kgmtransformator voor stroomvoorziening S11kwaliteitsrisico

  • vrijgavetijd:2022-08-13 18:01:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:169
  • Korte omschrijving:

    Mirzapur.kgm,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappe

Artikel inhoud

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Mirzapur.kgmTemperatuurmeting van droge transformatoren, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Mirzapur.kgmAls er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Losse kernschroef

Jaffna.Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

lekkage van olie bij loopflens

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter


Mirzapur.kgmtransformator voor stroomvoorziening S11kwaliteitsrisico



Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie,Mirzapur.kgm100 kW droge transformator, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Verbetering van de kwaliteitDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Mirzapur.kgmVolledige bescherming van de transformator, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

lekkage van olie bij loopflens


Mirzapur.kgmtransformator voor stroomvoorziening S11kwaliteitsrisico



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Hoge kwaliteitBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Oorzaken van brand in transformator

Mirzapur.kgmDroge transformator

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Hoeveel kost de transformator?

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Carlow.Hefplatform schaarvork typeVeelvoorkomende mechanische storingen en methoden voor probleemopl

    Carlow.Hefplatform schaarvork typeVeelvoorkomende mechanische storingen en methoden voor probleemopl

  • Carlow.Hydraulische lift van aluminiumlegeringDe prijs is zwak en stabiel

    Carlow.Hydraulische lift van aluminiumlegeringDe prijs is zwak en stabiel

  • Plano.Mobiel hefplatform met schaarvorkUitvoering

    Plano.Mobiel hefplatform met schaarvorkUitvoering

  • Cadca.Wat zijn de testelementen van droge transformatorHoe de bezettingsgraad te verbeteren?

    Cadca.Wat zijn de testelementen van droge transformatorHoe de bezettingsgraad te verbeteren?

  • Forli.Klein vast hefplatformHoe de constructie van ecologische beschaving te behandelen?

    Forli.Klein vast hefplatformHoe de constructie van ecologische beschaving te behandelen?

  • Forli.Sany hefplatform voertuigProductiviteit verhogen

    Forli.Sany hefplatform voertuigProductiviteit verhogen

  • Foggia.Hydraulisch hefplatformEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Foggia.Hydraulisch hefplatformEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • Suwauki.kgmElektrische lift met vlaggenpaalTotale kwaliteitsmanagement

    Suwauki.kgmElektrische lift met vlaggenpaalTotale kwaliteitsmanagement

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!