Stad ZhanjiangDrie draaiende transformatorenAnalyse van relevante beleidstrends

  • vrijgavetijd:2022-08-14 20:25:03
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:119
  • Korte omschrijving:

    Stad Zhanjiang,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Stad ZhanjiangDe cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Jolo.Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Oorzaken van brand in transformator


Stad ZhanjiangDrie draaiende transformatorenAnalyse van relevante beleidstrends



Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Onderzoek naar productenWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt,Stad ZhanjiangNormale bedrijfstemperatuur van droge transformatoren, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven


Stad ZhanjiangDrie draaiende transformatorenAnalyse van relevante beleidstrends



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik,Stad ZhanjiangTechnische parameters van de transformator,Stad ZhanjiangMijnbouw transformator voor droge energie, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

tussenpersoonlekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Onderhoudsinhoud van de transformator

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Stad ZhanjiangDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Zwaller.Hefplatform met schaarBeïnvloedende factoren van rechtheid

    Zwaller.Hefplatform met schaarBeïnvloedende factoren van rechtheid

  • Zwaller.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeIncentive kwaliteitsmaatregelen

    Zwaller.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeIncentive kwaliteitsmaatregelen

  • Nyol.Vrachtlift op de tweede verdiepingHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

    Nyol.Vrachtlift op de tweede verdiepingHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

  • Kitwe.Type transformatorProblemen in het werk en verbetermaatregelen

    Kitwe.Type transformatorProblemen in het werk en verbetermaatregelen

  • zeehavenElektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende effecten toepassen

    zeehavenElektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende effecten toepassen

  • zeehavenVerhoogd onderhoudsplatform voertuigMarktmonitoring en ontwikkelingsanalyse

    zeehavenVerhoogd onderhoudsplatform voertuigMarktmonitoring en ontwikkelingsanalyse

  • Heidelberg.Platform hijsplatform hydraulischHoe om te gaan met technische servicecontracten?

    Heidelberg.Platform hijsplatform hydraulischHoe om te gaan met technische servicecontracten?

  • Poznan.Kleine elektrische liftBouw

    Poznan.Kleine elektrische liftBouw

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!