Batong.Driefasetemperatuur van droge transformatorIn welke industrieën zal de applicatie gladder zij

  • vrijgavetijd:2022-08-14 21:20:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:471
  • Korte omschrijving:

    Batong.,Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transfo

Artikel inhoud

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%,Batong.Transformator voor droog type,Batong.1000 Droge type transformator grootte,Batong.Elektrische transformator 50, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Hoeveel kost de transformator?

Batong.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Fout oordeel van de transformator

Alika.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


Batong.Driefasetemperatuur van droge transformatorIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?



De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Aanbeveling van de homepagetransformator-onderneming met olieonderdompeling

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.


Batong.Driefasetemperatuur van droge transformatorIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?



Fabriek voor droge transformatoren

Beheer van de industrieNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Batong.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Serge.Elektrische liftVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

    Serge.Elektrische liftVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

  • Serge.Handbediende lift van aluminiumlegeringWat zijn de industrieën?

    Serge.Handbediende lift van aluminiumlegeringWat zijn de industrieën?

  • Kutno.Volledig automatische kleine liftZes preventieve maatregelen tijdens het seizoen

    Kutno.Volledig automatische kleine liftZes preventieve maatregelen tijdens het seizoen

  • QormiNameTransformer spanningWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

    QormiNameTransformer spanningWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

  • Zhuanghe.3 meter kleine elektrische liftHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie du

    Zhuanghe.3 meter kleine elektrische liftHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie du

  • Zhuanghe.Snelhefplatform vrachtwagenBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de

    Zhuanghe.Snelhefplatform vrachtwagenBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de

  • Kilkenny.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformGebruiksaanwijzing

    Kilkenny.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformGebruiksaanwijzing

  • Bezier.Klein elektrisch liftplatformWat zijn de voordelen van de structuur?

    Bezier.Klein elektrisch liftplatformWat zijn de voordelen van de structuur?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!