Dura.Economische werking van de transformatorGoede fysieke eigenschappen

  • vrijgavetijd:2022-08-14 23:24:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:732
  • Korte omschrijving:

    Dura.,Dura.Werktemperatuurbereik van droge transformatoren, als de tweede fase wordt geblokkeerdWanneer de transformator uit d

Artikel inhoud
Dura.Werktemperatuurbereik van droge transformatoren, als de tweede fase wordt geblokkeerd

Wanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Dura.Juist als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

ChatoDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,Dura.Is de droge transformator een boxtransformator, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


Dura.Economische werking van de transformatorGoede fysieke eigenschappen



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

kwaliteitsindexDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


Dura.Economische werking van de transformatorGoede fysieke eigenschappen



Fabriek voor droge transformatoren

ControlepostenMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Visuele controle voor de controle van de transformator

Exploitatie van gesmolten transformator

Dura.Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Wroclaw.Elektrische mobiele liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

    Wroclaw.Elektrische mobiele liftWaar zijn de productievoorzorgsmaatregelen voor?

  • Wroclaw.5 ton hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

    Wroclaw.5 ton hefplatformPrincipe van vervormingsproces:

  • Wroclaw.PlattformliftDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkeling

    Wroclaw.PlattformliftDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkeling

  • Wroclaw.Dubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringHoe productkwaliteit te onderscheiden?

    Wroclaw.Dubbele mast van de lift van de aluminiumlegeringHoe productkwaliteit te onderscheiden?

  • Le HavreMobiele elektrische liftDe rol van elk onderdeel

    Le HavreMobiele elektrische liftDe rol van elk onderdeel

  • Paidha.Testvragen voor transformatorenTechnische methoden in muurbescherming

    Paidha.Testvragen voor transformatorenTechnische methoden in muurbescherming

  • ChengdeCity in California USAVaste hefplatform vrachtliftL

    ChengdeCity in California USAVaste hefplatform vrachtliftL

  • ChengdeCity in California USAMedisch hefplatform voertuigAnalyse van de kenmerken en voordelen van

    ChengdeCity in California USAMedisch hefplatform voertuigAnalyse van de kenmerken en voordelen van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!