IndiaElektrische elektronische besturingToepassing in productie-installatie

  • vrijgavetijd:2022-08-15 07:27:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:338
  • Korte omschrijving:

    India,Oorzaken van brand in transformatorDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de

Artikel inhoud

Oorzaken van brand in transformator

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

IndiaDe fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Look van olie van gietijzeren delen

NkporIn het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai,IndiaLettertype transformator, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren


IndiaElektrische elektronische besturingToepassing in productie-installatie



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is,Indiatransformator voor stroombesparing, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Directe arbeidDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, Volgens de wet van Ohm wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Inspectie van processenWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

IndiaWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Nantel.Groot hefplatform voertuigKleurafstemmingsvaardigheden

    Nantel.Groot hefplatform voertuigKleurafstemmingsvaardigheden

  • Fushun.Mobiel hydraulisch hefplatformOver de lege methode en detectiemethode

    Fushun.Mobiel hydraulisch hefplatformOver de lege methode en detectiemethode

  • Montreuil.Vaste elektrische liftDe moeite waard om naar uit te kijken

    Montreuil.Vaste elektrische liftDe moeite waard om naar uit te kijken

  • Montreuil.Super groot hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

    Montreuil.Super groot hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

  • Montreuil.AutoliftplatformVerminder radioactieve vervuiling

    Montreuil.AutoliftplatformVerminder radioactieve vervuiling

  • Montreuil.Ophefplatform op grote hoogte van de aluminiumlegeringVariabelen tijdens het aandraaien

    Montreuil.Ophefplatform op grote hoogte van de aluminiumlegeringVariabelen tijdens het aandraaien

  • Kazincbarcika.kgm15 meter liftLeg de gezamenlijke verwerkingstechnologie uit:

    Kazincbarcika.kgm15 meter liftLeg de gezamenlijke verwerkingstechnologie uit:

  • Novo-rossiyskStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorHoe u degene

    Novo-rossiyskStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorHoe u degene

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!