Calcutta.Elektrische isolatie-transformator-voedingSlecht onderhoud zal problemen veroorzaken

  • vrijgavetijd:2022-08-15 19:27:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:278
  • Korte omschrijving:

    Calcutta.,Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Calcutta.10kV-olie onderg

Artikel inhoud

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Calcutta.10kV-olie ondergedompeld distributietransformator, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Losse kernschroef

Calcutta.Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

KebilisOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Calcutta.Elektrische isolatie-transformator-voedingSlecht onderhoud zal problemen veroorzaken



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Wiringwijze van droge transformator:

eigendomsrechtDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.


Calcutta.Elektrische isolatie-transformator-voedingSlecht onderhoud zal problemen veroorzaken



Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers,Calcutta.Type droge transformator, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase,Calcutta.Voordelen van olie ondergedompelde transformator, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Korting?De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Calcutta.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Jinzhong.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformGebruik van productkenmerken

    Jinzhong.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformGebruik van productkenmerken

  • Senta.Type transformatorWat is er

    Senta.Type transformatorWat is er

  • Genova.Hydraulische hefplatformfabriekKritische stress van de industrie

    Genova.Hydraulische hefplatformfabriekKritische stress van de industrie

  • Virginia BeachElektrische eenarmige liftSjabloon voor businessplan

    Virginia BeachElektrische eenarmige liftSjabloon voor businessplan

  • Virginia Beach5 ton hefplatformBekijk meer

    Virginia Beach5 ton hefplatformBekijk meer

  • Virginia BeachOnderhoud van hydraulisch liftplatformHoe de bezettingsgraad te verbeteren?

    Virginia BeachOnderhoud van hydraulisch liftplatformHoe de bezettingsgraad te verbeteren?

  • Virginia BeachElektrische lift 20 meter van de aluminiumlegeringBouwspecificatie voor renovatieproje

    Virginia BeachElektrische lift 20 meter van de aluminiumlegeringBouwspecificatie voor renovatieproje

  • Dallas.Elektrische lift voor kleine ladingenWelk deel van de indicator?

    Dallas.Elektrische lift voor kleine ladingenWelk deel van de indicator?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!