PuneElektrische transformatorDe markt heeft een sterke sfeer

  • vrijgavetijd:2022-08-15 19:44:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:308
  • Korte omschrijving:

    Pune,Punetoepassingen voor droge transformatoren,PuneRapport van droogtype transformator,Geleidelijk aan wordt op de bodem va

Artikel inhoud
Punetoepassingen voor droge transformatoren,PuneRapport van droogtype transformator,

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Exploitatie van gesmolten transformator

PuneDe interne markt voor transformatoren is traag

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Pelota"s) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

*Idquo; YN, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


PuneElektrische transformatorDe markt heeft een sterke sfeer



In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

technische dienstDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai,Punetransformator voor elektrische centrales, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


PuneElektrische transformatorDe markt heeft een sterke sfeer



Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Aanbeveling en raadpleginglekkage van olie bij loopflens

Onderhoudsinhoud van de transformator

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

PuneHet geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

ZwitserlandOverige productinformatie
  • NieuwAuto gemonteerde lift van aluminiumlegeringComplete variëteit

    NieuwAuto gemonteerde lift van aluminiumlegeringComplete variëteit

  • Padova.Beweegbare hefbare mobiele liftDe kracht van marktconcurrentie

    Padova.Beweegbare hefbare mobiele liftDe kracht van marktconcurrentie

  • Hamburg-HarburgKleine huishoudelijke sightseeing liftWat zijn de veelvoorkomende storingen in het el

    Hamburg-HarburgKleine huishoudelijke sightseeing liftWat zijn de veelvoorkomende storingen in het el

  • zuidelijke voorstedenHydraulische druk van het hefplatformEconomische werking

    zuidelijke voorstedenHydraulische druk van het hefplatformEconomische werking

  • ZayecharrGenericNameTransformer 35KVAHet probleem van beschadigd raken

    ZayecharrGenericNameTransformer 35KVAHet probleem van beschadigd raken

  • Owen.Hydraulisch hefplatform 100tAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principe

    Owen.Hydraulisch hefplatform 100tAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principe

  • La Spezia.kgmElektrisch hefplatform met schaarvorkAlgehele overcapaciteit

    La Spezia.kgmElektrisch hefplatform met schaarvorkAlgehele overcapaciteit

  • La Spezia.kgm10 ton hefplatformAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en verkoop

    La Spezia.kgm10 ton hefplatformAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en verkoop

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!