ThiruvananthapuramHigh frequency transformator voor elektrische elektronische transformatorHoe is de

  • vrijgavetijd:2022-08-15 23:53:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:444
  • Korte omschrijving:

    Thiruvananthapuram,Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmi

Artikel inhoud

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

ThiruvananthapuramHet ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Fabrikant van transformatoren

Dom.(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

transformator met olieonderdompeling


ThiruvananthapuramHigh frequency transformator voor elektrische elektronische transformatorHoe is de functionaliteit?



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Ontwikkeling van de markt) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.


ThiruvananthapuramHigh frequency transformator voor elektrische elektronische transformatorHoe is de functionaliteit?



Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

BereikVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen,ThiruvananthapuramTransformer-olie ondergedompeld, ratten, slangen katten, vogels en andere dieren,Thiruvananthapuramtransformator met eenfaseolie, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

ThiruvananthapuramVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Na het aanscherpen van de losse bouten,ThiruvananthapuramElektrische hoogspanningstransformator, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Exploitatie van gesmolten transformator

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Shuncheng.Hydraulisch hefplatformWaar is het belangrijkste voordeel van?

    Shuncheng.Hydraulisch hefplatformWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • Pila.Elektrische bakstenen liftWat zijn de fouten?

    Pila.Elektrische bakstenen liftWat zijn de fouten?

  • Pila.Uitlaatplatform voor personeel en vrachtliftInstructies voor industrienormen

    Pila.Uitlaatplatform voor personeel en vrachtliftInstructies voor industrienormen

  • Pila.Liftplatform van de aluminiumlegeringOfferte

    Pila.Liftplatform van de aluminiumlegeringOfferte

  • KemonaCity in Germany6-meter kleine liftVerschillende parameternormen:

    KemonaCity in Germany6-meter kleine liftVerschillende parameternormen:

  • KloosterRang van de producenten van boxtransformatorenTechnologisch innovatie-ecosysteem

    KloosterRang van de producenten van boxtransformatorenTechnologisch innovatie-ecosysteem

  • Datong StadKleine mobiele liftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Datong StadKleine mobiele liftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • Datong StadExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenLeg de gezamenlijke verwerkingstec

    Datong StadExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenLeg de gezamenlijke verwerkingstec

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!