Pekanbaru.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompelingBepaling van de pa

  • vrijgavetijd:2022-08-18 01:42:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:146
  • Korte omschrijving:

    Pekanbaru., verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te

Artikel inhoud
verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Pekanbaru.In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Antsirananatransformator met olieonderdompeling

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Pekanbaru.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompelingBepaling van de parameters van het behandelingsproces



Droge transformator

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern,Pekanbaru.Transformer in distributiekamer,Pekanbaru.Ranglijst van de transformator, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Goede kwaliteitIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Fout oordeel van de transformator

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Totale kwaliteitsborgingVerschillende afleidingsmethoden,Pekanbaru.transformator voor windenergie, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Pekanbaru.Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Fabriek voor droge transformatoren

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Grosseto.Verhuur van liftplatformGrote stijging in offerte

    Grosseto.Verhuur van liftplatformGrote stijging in offerte

  • Grosseto.Elektrische lift van aluminiumlegeringbetrouwbaar

    Grosseto.Elektrische lift van aluminiumlegeringbetrouwbaar

  • MILUSSchaarliftHoe de draairichting te onderscheiden?

    MILUSSchaarliftHoe de draairichting te onderscheiden?

  • MoyoTransformer 20 kVGezond verstand van gebruik en onderhoud

    MoyoTransformer 20 kVGezond verstand van gebruik en onderhoud

  • Liaoning.Vaste lift met dubbele spanwijdteonzekerheden in de sector

    Liaoning.Vaste lift met dubbele spanwijdteonzekerheden in de sector

  • Liaoning.Mobiele schaar vork heffen platform autoWat zijn de toepassingen van snijden?

    Liaoning.Mobiele schaar vork heffen platform autoWat zijn de toepassingen van snijden?

  • Congtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform voor voertuigenBelangrijkste prestatieparameters:

    Congtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform voor voertuigenBelangrijkste prestatieparameters:

  • Roerlingen.Elektrische tatamiliftOp welke functies moet worden gelet?

    Roerlingen.Elektrische tatamiliftOp welke functies moet worden gelet?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!