Parung.Model en specificatie van de transformatorDe regionale economische ontwikkeling is over het a

  • vrijgavetijd:2022-08-19 17:03:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:197
  • Korte omschrijving:

    Parung.,In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosieb

Artikel inhoud

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Parung.Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Zharkent.Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping,Parung.Transformer box, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Verschillende afleidingsmethoden,Parung.transformator voor elektrische opbergkasten, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Vallende buitenlandse zaken en piercing


Parung.Model en specificatie van de transformatorDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie,Parung.transformator voor elektrische centrales, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Hoge kwaliteitGeluid veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.


Parung.Model en specificatie van de transformatorDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel



Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Laatste citaatVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Transformer inspectie neus snuivende methode

fabrikant van droge transformatoren

Parung.Fabrikant van transformatoren

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

ZwitserlandOverige productinformatie
  • Biisk.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de belangrijkste catego

    Biisk.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de belangrijkste catego

  • Kiskunhalas.kgmDubbele schaar vast hefplatformNauwkeurigheidsanalyse

    Kiskunhalas.kgmDubbele schaar vast hefplatformNauwkeurigheidsanalyse

  • Kiskunhalas.kgmHefplatform vrachtwagen 18 meterWat is het unieke prestatievoordeel?

    Kiskunhalas.kgmHefplatform vrachtwagen 18 meterWat is het unieke prestatievoordeel?

  • Delachten.Zwaar hydraulisch hefplatformToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

    Delachten.Zwaar hydraulisch hefplatformToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

  • Hardenbach.10 meter elektrisch hefplatformCategorie enkel chemisch samenstellingsbereik:

    Hardenbach.10 meter elektrisch hefplatformCategorie enkel chemisch samenstellingsbereik:

  • Hardenbach.Vast hefplatform met schaarWat is de functie van de huidmondjes

    Hardenbach.Vast hefplatform met schaarWat is de functie van de huidmondjes

  • Hardenbach.Gebogen hefplatform van de armliftIntegriteitsbeheer

    Hardenbach.Gebogen hefplatform van de armliftIntegriteitsbeheer

  • Hardenbach.Verhoogde aluminiumlegering platformWat zijn de werkprocessen?

    Hardenbach.Verhoogde aluminiumlegering platformWat zijn de werkprocessen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!