Pittsburgh.Corrosieve pijpleidingpompBehandeling van specialisatie in de industrie

vrijgavetijd:2022-08-08 03:16:14 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:217

Kerntips:Pittsburgh.,   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie

   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.

   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.

Pittsburgh.   De hoofdas van de waterpomp is gebogen of de hoofdas van de waterpomp en de motor is niet concentrisch of parallel.

ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.

Matosinhos   Beperkt. Volgens relevante materialen,Pittsburgh.Verticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, zal de diameter van de waaier na het snijden niet minder zijn dan % van de diameter van de standaardwaaier, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.

minder energie verbruiken wanneer deze wordt gebruikt. Over het algemeen worden de dompelbare drijfmestpomp en waaier met polymeercomposietmaterialen voor gebruik bespoten


Pittsburgh.Corrosieve pijpleidingpompBehandeling van specialisatie in de industrie



   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.

   Zorg ervoor dat de voedingsspanning is aangepast aan de standaardvoeding om het probleem op te lossen.

   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.

Design merk   We moeten ook keuzes maken op basis van lokale omstandigheden wanneer we aankopen doen op normale tijden. Bijvoorbeeld, de kop van de centrifugaalpomp zelf is relatief hoog, maar zijn wateropbrengst is niet erg groot wanneer het wordt gebruikt, dus het is effectief wanneer het in veel berggebieden wordt gebruikt

y

   Tarief.


Pittsburgh.Corrosieve pijpleidingpompBehandeling van specialisatie in de industrie



   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten,Pittsburgh.slibpomp, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt,Pittsburgh.Circulerende warmwaterpomp, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijven

Informatie-aanbeveling   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.

   Dompelrioolpompen zijn verdeeld in xwq (snijden dompelrioolpomp), wq/qw (niet verstopping)

ling waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

   In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten pomp, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.

   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Zwitserlandadviserennieuws
ZwitserlandLaatste nieuws